Speelplekken
Jazzclub 14
Jazzclub 14 is een initiatief van jazzliefhebber Ferd Geisler die hiermee een antwoord wil geven op het gemis van een jazzfestival in de regio. Mede door een afnemend aantal podia voor rekening van de lokale horeca wordt het voor muzikanten en publiek steeds moeilijker om in Midden-Limburg van jazzmuziek te
Read More
Jazzclub Zuid-Limburg
De Stichting ″Oude Stijl″ Jazzclub Zuid-Limburg verder genoemd Jazzclub Zuid-Limburg is in 1981 door een aantal enthousiaste jazzliefhebbers opgericht om de regio structureel te voorzien van classic jazzmuziek.
Read More
Cultuurhuis Heerlen
Cultuurhuis Heerlen ligt in het hart van Parkstad en biedt een podium aan jong talent, theatermakers en amateurkunstenaars uit de gehele (Eu)regio. Cultuurhuis Heerlen is een geliefde ontmoetingsplek voor veel muziek- en theaterliefhebbers. Laagdrempeligheid plus betrokkenheid bij makers en bezoekers, zijn belangrijke kenmerken van Cultuurhuis Heerlen. De organisatie biedt iedereen
Read More
Pitboel Theater
Pitboel Theater is het kleine theater van Sittard. Op een idyllisch plek in de wijk Limbrichterveld van de gemeente Sittard-Geleen treffen culturele geesten elkaar. 
Read More
Grenswerk
Grenswerk is het poppodium van Venlo en omstreken. Activiteiten in alle aspecten van de popcultuur komen aan bod bij Grenswerk: Concerten, dance feesten, repeteer- en opname faciliteiten, vrijwilligerswerk, opleidingsmogelijkheden en nog veel meer!
Read More
Jazz in de Klep
Jazz in de Klep is een concertreeks bestaande uit gelegenheidsconcerten van hoog niveau georganiseerd in Café de Klep in Venlo. Het initiatief is gestart door Mike Roelofs in 2012. In 2022 viert Jazz in de Klep haar 10-jarig bestaan.
Read More
Kapelconcert
Eén van de activiteiten van Heerlen Jazz is het Kapelconcert. In de erfgoed-locatie Kapel van het Savelbergklooster vinden concerten plaats die omschreven kunnen worden als uitdagend, experimenteel, soms onconventioneel.
Read More
SLIM Bigband Dag
De SLIM Bigband Dag wil een centraal ontmoetingspunt voor musici, zowel amateurs als professionals in Limburg, bieden. Daarnaast is het een gelegenheid voor publiek om in aanraking te komen met dit type muziek en naar diverse Big Bands te kunnen luisteren. Voorafgaand aan de concerten worden workshops georganiseerd met bekende
Read More
Stichting Heerlen Jazz
De doelstelling van Stichting Heerlen Jazz is het bevorderen van live jazzmuziek voor breed en klein publiek, modern, hedendaags, cross-overs, op diverse plekken in en rondom het centrum van Heerlen. Heerlen Jazz heeft drie kerntaken: concerten, het festival Heerlen Jazzt en educatie.
Read More
jazzlimburg.nl een project van
mede mogelijk gemaakt door