Organisaties
Jazzclub 14
Jazzclub 14 is een initiatief van jazzliefhebber Ferd Geisler die hiermee een antwoord wil geven op het gemis van een jazzfestival in de regio. Mede door een afnemend aantal podia voor rekening van de lokale horeca wordt het voor muzikanten en publiek steeds moeilijker om in Midden-Limburg van jazzmuziek te
Read More
Stichting Jazz in Limburg
Stichting Jazz in Limburg is opgericht in het najaar van 2021 met als doel de promotie van jazz-, wereld- en geïmproviseerde muziek in Limburg én daarbuiten. Hiertoe organiseert JiL concerten. Stichting Jazz in Limburg is een Artist Driven Stage. Oprichter van de stichting is saxofonist, programmeur en organisator Thijs Nissen.
Read More
Jazzclub Zuid-Limburg
De Stichting ″Oude Stijl″ Jazzclub Zuid-Limburg verder genoemd Jazzclub Zuid-Limburg is in 1981 door een aantal enthousiaste jazzliefhebbers opgericht om de regio structureel te voorzien van classic jazzmuziek.
Read More
Cultuurhuis Heerlen
Cultuurhuis Heerlen ligt in het hart van Parkstad en biedt een podium aan jong talent, theatermakers en amateurkunstenaars uit de gehele (Eu)regio. Cultuurhuis Heerlen is een geliefde ontmoetingsplek voor veel muziek- en theaterliefhebbers. Laagdrempeligheid plus betrokkenheid bij makers en bezoekers, zijn belangrijke kenmerken van Cultuurhuis Heerlen. De organisatie biedt iedereen
Read More
Pitboel Theater
Pitboel Theater is het kleine theater van Sittard. Op een idyllisch plek in de wijk Limbrichterveld van de gemeente Sittard-Geleen treffen culturele geesten elkaar. 
Read More
Grenswerk
Grenswerk is het poppodium van Venlo en omstreken. Activiteiten in alle aspecten van de popcultuur komen aan bod bij Grenswerk: Concerten, dance feesten, repeteer- en opname faciliteiten, vrijwilligerswerk, opleidingsmogelijkheden en nog veel meer!
Read More
SLIM
De afkorting SLIM staat voor Stichting Limburg Geïmproviseerde Muziek. Haar doelstelling is het toegankelijk maken, versterken en verbeteren van geïmproviseerde muziek in Limburg. Voor SLIM staat centraal dat meer mensen kennismaken en meer plezier beleven aan geïmproviseerde muziek. SLIM wil een actieve speler zijn.
Read More
Stichting Heerlen Jazz
De doelstelling van Stichting Heerlen Jazz is het bevorderen van live jazzmuziek voor breed en klein publiek, modern, hedendaags, cross-overs, op diverse plekken in en rondom het centrum van Heerlen. Heerlen Jazz heeft drie kerntaken: concerten, het festival Heerlen Jazzt en educatie.
Read More
jazzlimburg.nl een project van
mede mogelijk gemaakt door